Aubrako Jautiena
Koks dar Aubrakas? Kas čia per mistinė būtybė ar čia gabalėlis dangaus dar neatrasto skonio Jūsų skrandžiui?
Kitokia skonių paletė:
Taigi, jūsų apsipirkimo kastienybė gausi skirtingų vietų, produktų bei skonių, bet jautiena, įsigyta artimiausiose parduotuvėse, atrodo kitaip, turi specifinį kvapą, mėsos tekstūrą yra tarytum guminė. Mes tai žinome, mes tai suprantame, nes mes tą patį patyrėmė, bet mūsų čia nebūtų, jei nebūtume atradę to skirtumo ir pajute koks didelis visgi yra tas skirtumas.
Pakanka tik pamatyti, užuosti ir galiausiai paragauti, kad suprasti pačiam visas turimas sąvybes. Kai sunkiu darbu mūsų Lietuvos ūkininkai skirdami savo meilę atiduoda visą savo meilę, įgytas žinias ir užtikrindami jog ūkis būtų toks koks privalo būti t.y ekologiškas užaugintas pačios gamtos. Gaminant svarbu žinoti svarbiausius aspektus, kad išnaudotumėte visas mėsos galimybes. Pirma taisyklė: leiskite mėsai atsiskleisti nepadauginkite prieskonių, nes kokybiška mėsa yra iš savęs tobulai skani. Visi žinome, kad niekas negimė visko mokėdami, taip ir čia, gaminkite, bandykite, eksperimentuokite ir taip atraskite iš tos pačios mėsos visiškai naujus skonius!
Mes Jūms sutaupėme laiko ilgai ieškodomi tų ūkių kur mėsą būtų kokybiška, nes šiais laikais atrasti ir išlaikyti kokybę yra ypač sunku, todėl mes pažadame Jums užtikrinti, kad ant Jūsų stalo būtų tik kokybiška ir ekologiška produkcija. Taigi, išsirinkite ką norėsite gaminti ir laukite kol pristatysime Jums į namus!